Jobba på Skarhult

 Vill du jobba i en kulturhistorisk miljö eller med ett modernt jordbruk? Skarhult kan vara platsen för dig.

Slottet sett från de bördiga fälten i söder.
Slottet sett från de bördiga fälten i söder.

Skarhults gods söker framtidens maskinförare

Vill du vara med och föra Skarhults Gods in i framtiden? Vill du vara med och skapa morgondagens livsmedel och hur den odlas? Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, ambitionsnivå och intresse för utveckling. Det är positivt om du har arbetslivserfarenhet inom vårt område.

Viktigast är att du ambitiös och målinriktad och vill utvecklas i en kreativ miljö. Är du rätt person kommer du snabbt att utvecklas och få ta större ansvar! Välkommen med din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 11:e juni

Allé som leder fram till Skarhult
Allé som leder fram till Skarhult

Vi erbjuder
När du jobbar hos oss får du tillgång till boende för dig och din familj, modern teknologi och en lång tradition av jordbruk. Med andra ord kommer du på Skarhult att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden.

På Skarhult är vi passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra medarbetare som skapar framtidens Skarhult. Hos oss är du med och utvecklar morgondagens jordbruk. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att göra av dig.

 Kontaktuppgifter för frågor
Driftchef Joakim Andersson
073-546 24 60 joakim@skarhult.se