Lediga jobb

Är du vår nya medarbetare med ansvar för värphöns och modern ekoäggproduktion? 

Vill du bli vår nya eko-hönsskötare?
Vill du bli vår nya eko-hönsskötare?

På Skarhult har vi sedan 2016 en toppmodern anläggning med 18000 värphöns. Vi söker en engagerad person som kan arbeta självständigt med hög moral, och bibehålla produktionen som en av Sveriges bästa KRAV certifierade ekoäggproducenter. Du behöver inte specifikt ha erfarenhet av höns, men med rätt vilja och inställning kommer vi långt tillsammans. Du blir grundligt upplärd, och får lära dig allt om värphöns och modern ekoäggproduktion. Det är ett önskemål, på grund av telefonvakt, att du inte bor längre från verksamheten än 20-30 minuter.

 Vi erbjuder dig: 
En spännande arbetsplats med visioner och mod att tillsammans genomföra dessa. Engagerade kollegor i ett ungt team där vi förväntar oss att du blir en naturlig del. Nyaste teknologin samt möjlighet till vidareutbildning. Lön efter kvalifikationer. Arbete bara var 3:e helg. Möjlighet till bostad.

 

Skarhults ekologiska ägg
Skarhults ekologiska ägg

Dina kvalifikationer:
Du har gärna tidigare erfarenhet från lantbruk/djurhållning. Du behärskar svenska eller som minimum engelska i tal och skrift. Du är ansvarstagande och har ett bra ordningssinne. Du är lojal och självständig. Du är flexibel, öppen och humoristisk. Du har körkort.

Vid intresse välkommen att kontakta med bifogat CV (gärna via mail):
Driftchef Christian Andersen Skarhults Gods 241 93 Eslöv,  christian@skarhult.se  072 – 968 88 00

Skarhults Gods är ett företag med historia tillbaka till år 1562. Vi driver ca 1100 Ha växtodling, fördelat på 600 Ha ekologisk och 500 Ha konventionell. Vår huvudgröda är ekologisk matpotatis och spannmål till utsäde.  På Skarhult har vi också sedan 2016 en ekologisk äggproduktion med 18 000 värphöns.